Om senteret

Y3T Repeat – stedet du ønsker å repetere din trening!

Y3T Repeat Lillestrøm er et nytt, mellomstort treningssenter med fokus på kvalitetsutstyr, kompetanse, lett tilgjengelighet med gratis parkering rett utenfor og miljø der du finner likesinnede.

«Tina Lie har 10 års erfaring som personlig trener, noe Alexander Delmann fikk god bruk for da han for en tid tilbake fikk beskjed om å trene seg opp etter et fall på ski.

Han tok kontakt med Lie for å få hjelp til opptreningen og det var underveis i denne opptreningen at det ble sådd et frø som etter hvert skulle ende med at de to bestemte seg for å starte treningssenter sammen i Lillestrøm»

Utdrag fra MittLillestrøm og RB (lokalavisa)

Vi har begge kjent på et engasjement for å skape et miljø og et helhetlig senter med det utstyret og de fasilitetene vi mener behøves for gode resultater og en god trenings opplevelse.

For å oppnå det miljøet vi ønsker har vi på vårt senter et medlemstak. Dette skal sørge for at det skal føles romslig å trene hos oss, uten for mye trengsel og kø ved apparatene. I tillegg håper vi at dette gjør at våre medlemmer føler seg hjemme på senteret og ikke bare som en del av mengden.

Du finner oss midt i mellom Skedsmo videregående skole og nye Sophie Radich skole, i Sophie Radichs vei 1.

Hos oss kommer du enkelt til med gratis parkering rett utenfor døra.

Start ditt
MEDLEMSKAP i dag!

Våre samarbeidspartnere

Y3T Repeat

Y3T Repeat

Svarer normalt innen 1 time

I will be back soon

Y3T Repeat

Hei, 

Hva Kan vi hjelpe deg med? 

Mvh Y3T Repeat 

Messenger