Våre treningstilbud

Frivekts avdeling

Vår frivektsavdeling består blant annet av flere racks, ulike stenger, manualer opp til 50 kg og solide benker. Vi har alt du trenger for å trene tungt, variert og effektivt. 

cardio avdeling

Vår cardio avdeling har noe for enhver smak og består av møller, romaskin, trappemaskiner, elipse og sykler. 

Funksjonell trening

Hva er egentlig funksjonell trening? Det er trening som gjør at du styrker muskler, balanse, stabilitet og det som er  hensiktsmessig for å fungere godt i det daglige. Vi har det du trenger av strikker, kettlebells, balanseputer med mer. 

tren med pt

Ønsker du hjelp med treningen? Våre personlige trenere hjelper deg, uansett alder og utgangspunkt. Ta kontakt for en uforpliktende samtale. 

Trening For Alle Nivåer

Våre Personlige Trenere (PT) hjelper deg

Nybegynner

Har du lite eller ingen treningserfaring, men ønsker å komme igang med trening?

Våre hyggelige og hjelpsomme PT’er vil lage det perfekte kom i gang programmet for deg. Enten du vil bli sterkere, få bedre kondisjon, gå opp eller ned i vekt, om du er/har vært gravid eller har en sykdom som gjør det skummelt å trene på egenhånd. Nøkkelen er kontinuitet.

Viderekommende

Har du trent en stund og ønsker å komme deg videre med dine mål.

Få økt muskelvekst eller få en ekstra boost så har vi kompetente PT’er som gledelig pusher deg til neste nivå med forbedring av teknikk, nye øvelser eller det å trene smartere.

Avansert

Har du trent mye og føler at du makser og mestrer det meste, men du kanskje kjenner at treningsøktene blir repetative, og du vil unngå belastningsskader?

PT’ene våres kan komme med innspill på øvelser og finjustering av teknikk. Har du lyst å teste noe helt annet som f.eks boksing, dekk/slede/strongman-øvelser, men trenger noen som kan veilede og pushe deg så er PT’ene våres klare til bistå og pushe deg utover din komfortsone.

Start ditt
MEDLEMSKAP i dag!

Y3T Repeat

Y3T Repeat

Svarer normalt innen 1 time

I will be back soon

Y3T Repeat

Hei, 

Hva Kan vi hjelpe deg med? 

Mvh Y3T Repeat 

Messenger